Гостување на д-р Викрам на телевизија Kанал 5 во Визита

Гостување на д-р Викрам на телевизија Сител

Гостување на д-р Викрам во Наша ТВ

Центар за Ајурведа во Македонија

Вовед во Ајурведата, втор дел

Исфрлете ги токсините со Ајурведа