CHANGE YOUR LIFESTYLE.

Home » Продукти » Vara Churna | Вара Чурна

Други производи

 • Алое Вера кое е најчисто на пазарот во Македонија. Производ кој се користи за детоксификација на телото, одстранување на сувост на кожата или пак за било какви оштетувања на кожата, лузни, акни, изгореници и е одличен имуно модулатор.

  Kumari Saar | Алое Верa – зајакнете го имунитеот

  1.240 ден

 • Stholyantak Churna | Столијантак Чурна

  1.090 ден

 • Ајурведа – Прирачник за здрав живот од м-р др. Викрам Чаухан

  300 ден

 • Arjun Tea | Арјун Чај

  1.090 ден

Vara Churna | Вара Чурна

✓ Помага во одржувањена работата на дигестивниот систем и помага во одржување на дигестивниот систем слободен од паразити.
✓ Помага во балансирање на дигестивните гасови и се користи за редовно природно празнење на организмот.
✓ Содржи големо количество на природни антиоксиданти и помага во зајакнување на имунитетот на организмот.

1.090 ден

Description

Vara Churna е мешавина на најпознатите ајурведски билки и тоа харитаки, бибитаки и амалаки. Vara Churna е наполно природна растителна формула без хемиски додатоци. Состојките се често користени во ајурведскиот систем на медицина без никакви несакани ефекти, уште во 5000 год. п. н. е. Главна билка во овој производ е билката Terminalia chebula и таа ги дава следните бенефити.

1. Помага во одржувањена работата на дигестивниот систем и помага во одржување на дигестивниот систем слободен од паразити.
2. Помага во балансирање на дигестивните гасови и се користи за редовно природно празнење на организмот.
3. Содржи големо количество на природни антиоксиданти и помага во зајакнување на имунитетот на организмот.

Начин на употреба: 1/2 до 1 полна кафена лажичка два пати на ден

Состав:

Секое пакување е од по 200грама.

бр Користени билки Англиско име Латинско име Количина
1 Харитаки Чебуличен миробалан Terminalia chebula 33,33 мг
2 Бибитаки Белеричен миробалан Terminalia bellerica 33,33 мг
3 Амалаки Индиски гусебери Emblica officinalis 33,33 мг

Не треба да се надминува препорачаната доза.

Овој производ не треба да се користи како замена за разновидна храна.

Производот треба да се чува надвор од дофат на деца.

Забелешка: Сите производи на Планет Ајурведа не содржат животински продукти и се погодни за вегетрјанци. Тие се 100% природни и намаат никакви додатоци, бои, хемикалии и адитиви. Не создаваат никакви несакани ефекти.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vara Churna | Вара Чурна”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Можеби те интересира

Title

Go to Top