Каролина Кичевска

Каролина Кичевска од 2006 година ја отвара Планет Ајурведа во Македонија и започнува да ја изучува најстарата наука за здравјето на човекот.

Благодарение на Др Викрам Чаухан кои посвети многу време и трепение при обуката на Каролина за да овозможи благодетите на оваа наука да ги почуствуаат луѓето во Македонија.

Изучувањето на Ајурведата никогаш и не престанува всушност таа се здобива со диплома за Ајурведски практиционер дури во 2016 по без број обуки и предавања. Но нејзиното најголемо знаење се гради и надополнува со секојдневните контакти и повратните информации од корисниците на Планет Ајурведа.

Каролина со своето искуство може да Ви помогне да се справите со вашите хронични и акутни проблеми со помош на комбинирање на разни препарати, исхрана и дополнително да Ви препорача некој домашен лек. Исто така може да Ве насочи кон соодветниот начин на живот со ѓто би Ви помогнал во превенирање на одредени здравствени нарушувања односно на долг и квалитетен живот.