Dr Vikram Chauhan

НЕ ЈА ПРОПУШТАЈТЕ ОВАА РЕТКА МОЖНОСТ ДА НАПРАВИТЕ КОНСУЛТАЦИИ СО ДР ВИКРАМ ЧАУХАН

Доктор Виркам Чаухан е еден од најдобрите ајурведски лекари од Чандигарх, Индија. Тој е доктор во Чандигарх од 1999 година кој интезивно патува низ целиот свет и ја шири свеста за Ајурведата.

Прочитајте повеќе детали за Доктор Виркам Чаухан

Ајурведа е најстариот медицински систем кој живее од дамнешни времиња во светот. Потекнува од корењата на античките Санскрит зборови‘ayus’ (живот) и ‘ved’ (знаење) – и нуди богат и севкупен изглед на здрав живот, а потеклото датира уште пред 5000 години. Се до денес, овој систем е проширен и се применува од истите спиритуални риши, кои се потпираат на основите на цивилизацијата на Ведите во Индија, со што ги спроведуваат основите за живот во погодни и прописни системи.

ЗАКАЖЕТЕ КОНСУЛТАЦИЈА НА ТЕЛЕФОН 02/3121730