Dr. Deepam Batta

НЕ ЈА ПРОПУШТАЈТЕ МОЖНОСТА ДА НАПРАВИТЕ КОНСУЛТАЦИЈА СО ДР ДИПАМ БАТТА

Доктор Дипам Батта е дипломиран експерт за ајурведа, медицина и хирургија на универзитетот RGUHS – Бангалор, Индија. Др. Дипам Батта исто така се има здобиено и со диплома за Панчкарма терапија. Тој е близок соработник на др. Викрам Чаухан, одлично обучен во сите гранки на Ајурведата и е еден од најголемите ајурведски професионалци во Северна Индија.

Ајурведскиот центар Tejasvini Kerala, Мохали, Пунџаб, Индија е во сопственост на Др. Батта и истиот работи со грижа за здравјето преку панчкарма терапија. За третманите кои се извршуваат се користат високо квалитетни масла и стручен тим.

Прочитајте повеќе детали за Доктор Дипам Батта

ЗАКАЖЕТЕ КОНСУЛТАЦИЈА НА ТЕЛЕФОН 02/3121730 или 070/ 350 446 и добијте пулсна дијагностика, совети за исхрана, препорака за суплементи (органски), совети за како да се осободите од заболувања, но и како да се превенираат болести и да останете во добро здравје на сосема природен начин.