Planet Ayurveda производи

 • Kumari Saar | Кумари Саар

  1.240 ден

 • Stholyantak Churna | Столијантак Чурна

  1.090 ден

 • Ајурведа – Прирачник за здрав живот од м-р др. Викрам Чаухан

  300 ден

 • Arjun Tea | Арјун Чај

  1.090 ден

 • Detox Tea | Детокс Чај

  1.090 ден

 • Црн дроб (месечен пакет)

  5.450 ден

 • Холестерол (месечен пакет)

  3.270 ден

 • Стрес (месечен пакет)

  3.270 ден

 • Срце и кардиоваскуларен систем – крвен притисок (месечен пакет)

  4.360 ден

 • Сексуална способност – машко полово здравје (месечен пакет)

  2.180 ден